Peakokkade aasta - Dmitri Haljukov (Restoran CRU)
Hea sõber! GMP Pühajärve restoranis algab ürituste sari "Peakokkade aasta".
Kuuel kevad- ja sügiskuul tulevad meie peakokale Koit Uustalule külla tuntud Eesti tippkokad, kellega koos valmistame parimaid ja ainukordseid roogasid. Vahepeal saame kuulata põnevaid jutte toidust ja toitutegemise telgitagustest.
"Peakokkade aasta" avab restoran Cru peakokk Dmitri Haljukov, kes esindas Eestit kokkade olümpial - Bocuse d´Ori võistlusel Lyonis, kus Eesti saavutas seni kõrgeima 14 . koha!
30.03 on kõigil võimalus kohtuda Eesti kokanduse ühe tipuga ja maitsta Dmitri poolt kokkade olümpial valmistatud roogasid.
Menüü:
Suitsuangerja sõõrik
Soolaveis ja munakollane
Maapirn ja trühvel
Lammas ja mürkel
Soolakaramell ja tüümian
Reserveerimine: restoran@gmp.ee