• Русский
  • Suomi
  • English
  • Eesti

Avaleht

GMP Peakoka menüü

Aeg: 
Esmaspäev, 1. jaanuar 2018, 12:00 kuni Reede, 1. juuni 2018, 22:00

GMP peakoka poolel on teil võimalik  osa saada erakordsest toiduelamusest. Peakokk viib teid oma meeskonnaga kulinaarsele teekonnale, pakkudes viie või seitsmekäigulist Lõuna-Eesti maitsetest ning meie toidu filosoofiast inspireeritud degustatsioonimenüüd. Laske meil olla üheks peatükiks Teie elamuste raamatus.
 

Menüü

Käsitööpasteet ja marjad

Pasteet, pohl, näkileib, krõbuskid

 

Lõhe ja õun

Suitsufilee, taliõun, tüümianikreem, porgand

 

*Põder ja pihlakas

Toorsuitsufilee, vürtsikas pihlakamoos, kuusevõrsekreem, Forte juust

 

Härjasaba

Selge leem, lihakiud, tomat, hapukoorevaht


*Kala ja peet

Filee, lillkapsa-nisupärl, peedikreem, tilli-vähikaste


Tall ja tatar

Suitsune sadul, tatar, herne-karulaugukreem, kitsejuustuvaht, mündikaste


Astelpaju-tart

Astelpaju-sidrunikreem, krõbe tainas, pihlakakeedis, munavalge

 

Viiekäiguline 45€

*Seitsmekäiguline 55 €

 

Sobilikud veinid 40 €

Sobilikud alkoholivabad joogid 25 €

Peakoka menüü on ettetellimisel 2 - 10 inimesele. 

Lisainfo ja broneerimine:

Maarja Sallok
+37251908522
maarja@gmp.ee
Müügijuht